Perşembe, Nisan 18, 2024
spot_imgspot_img

HAFTANIN ÇOK OKUNANLARI

spot_img

İLGİLİ HABERLER

Ana SayfaYeşilçamHale Soygazi ile Ahmet Özhan Nişanlandı

Hale Soygazi ile Ahmet Özhan Nişanlandı

Sanat dünyasının iki sevimli sanatçısı Hale Soygazi ile Ahmet Özhan, üçüncü bir sanatçının oluşturduğu tablo içinde ve de ansızın nişanlılık yüzüklerini parmaklarında bulmuşlardır.

Hale Soygazi ile Ahmet Özhan sürpriz bir şekilde nişanlanmışlardır. Bu sürpriz nişan, tam olarak şu şekilde gerçekleşmiştir;
Komedyen Müjdat Gezen, geçtiğimiz hafta içinde bir gece set çalışmasından dönerken Hale Soygazi’nin Şişli’deki evine uğradı. Orada ses sanatçısı Ahmet Özhan da vardı. Müjdat Gezen beraberinde getirdiği şişeyi ortaya çıkardı ve önce geçirdiği trafik kazası sonucu yatakta yatan Hale Soygazi’ye göstererek sordu;

“Bu nedir biliyor musun?”
Hale Soygazi de sanat arkadaşı Ahmet Özhan da şişenin ne olduğunu bilemediler. Bunun üzerine Müjdat Gezen kendi sorusunun cevabını kendi verdi.

“Bunu Varna’dan getirdim. İçinde çoook eski bir şampanya var… Ama bu eski şampanya sebepsiz içilmez. Öyle ise…” Lafını kesti. Cebinden çıkardığı iki yüzüğü iki gence doğru uzatarak konuşmasını sürdürdü.

“Öyle ise sizin nişanlanmanızın şerefine içeceğiz bu şampanyayı…”

Hale Soygazi ve Ahmet Özhan şaşırmışlardı. Akıllarında böyle bir tören yoktu ve hazırlıklı değillerdi. Ama arkadaşlıklarının, usul usul sevgiye ve oradan aşka dönüşümü, Müjdat Gezen’in bu teklifini gerçekleştirdi ve yüzükler iki gencin parmaklarında, vitrinlerde durduklarından çok daha güzel durdular.

Nişan töreni hakkında Hale Soygazi şöyle konuştu;

“Çok habersiz oldu. Müjdat Bey bunu önceden hazırlamış ve bize sürpriz yaptı. Daha sonra bu sürpriz ve acele nişanı dostlar arasında resmileştirdik. Ama düğün tarihini henüz tespit etmiş değiliz.”

20 Haziran 1975 – Hürriyet

Haberle ilgili not;

Birlikte oynadıkları, Çocuğumu İstiyorum (1973), Bak Yeşil Yeşil (1975) ve Küçük Bey (1975) filmleriyle birbirine yakınlaşan Hale Soygazi ile Ahmet Özhan, daha sonra iki kere evlenmişlerdir.
Ahmet Özhan 1973 senesinde müzikten Yeşilçam’a geçerek oyunculuğa başlamış ve toplamda 8 filmde, 3 farklı dizide rol almıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Haberler